Jedi z žara Stampa
Ponudba

 

PREBRANAC


PREBRANAC
(s slanino ali klobaso)
(With bacon or sausage)
(Mit Speck oder Wurst)
(Con pancetta e salsiccia)

PLESKAVICA 300 g
(priloga: čebula, ajvar)
(Annex: onion, ajvar)
(Anhang: Die Zwiebeln, Ajvar)
(Allegato: cipolla, ajvar)

PLESKAVICA (mala) 150 g

ŠPIKANA PLESKAVICA 300 g *7
(s sirom, with cheese, mit Käse, con formaggio)

RAŽNJIČI SVINJSKE RIBICE S SLANINO 300g

ČEVAPČIČI 300 g

ČEVAPČIČI (mali) 150 g

ŠPIKANI ČEVAPČIČI 300 g *7
(s sirom, with cheese, mit Käse, con formaggio)

PIKANTNE KLOBASICE 280 g
(spicy sausage, salsiccia, picante, würcige Wurst)

BELA VEŠALICA 300g

 

MEDALJON SV. RIBICE S KAJMAKOM 300 g *7

 

MEŠANO MESO NA ŽARU 450 g
(mixed grilled meat, gemischte gegrillte Fleisch,
di carni miste alla griglia)

PLOŠČA FURMAN (2 osebi 900 g) *1,3,7
(Pleskavica, ražnjič svinjske ribices slanino, čevapčiči, puranji zrezek,
pikantna klobasa, kajmak)

PLOŠČA FURMAN (3 osebe 1350 g) *1,3,7
(Pleskavica, ražnjič svinjske ribice s slanino, čevapčiči, puranji zrezek,
pikantna klobasa, kajmak)

 

MIX KROŽNIK (450g) *1,3,7

(bela vešalica, svinjski medaljon, sv. zrezek po dunajsko

puranji zrezek v gobovi omaki, hrenovka)

 

MIX PLOŠČA S POMFRIJEM (2 osebi 900g) *1,3,7

bela vešalica, svinjski medaljon, sv. zrezek po dunajsko

puranji zrezek v gobovi omaki, hrenovka, pomfri)

 

MIX PLOŠČA S POMFRIJEM (3 osebi 1350g) *1,3,7

(bela vešalica, svinjski medaljon, sv. zrezek po dunajsko

puranji zrezek v gobovi omaki, hrenovka, pomfri)

 

LIGNJI PO FURMANSKO ( na žaru)
(z maslenim krompirjem, tržaško omako)
(Griled souids withTriest sauce and buttery potatoes)
(Kalamaren vom Rost mit Triesterßose und buttrig Kartoffeln)
(Calamari alla griglia con salsa alla Triestina e patate burroso)


PEČENA PAPRIKA

KAJMAK 50 g *7

PIKANTNI NAMAZ »URNEBES« 50 g *7

LEPINJA *1,7

 

Alergeni

 

1.Žita, ki vsebujejo gluten

2.Raki

3.Jajca

4.Ribe

5.Arašidi

6.Zrnje soje in proizvodi

7.Mleko in mlečni izdelki

8.Oreščki

9.Listna zelenjava

10.Gorčično seme

11.Sezamovo seme

12.Žveplov dioksid ali sulfid

13.Volčji bob

14.Mehkužci

LIGNJI PO FURMANSKO ( na žaru)                                        7.70 € 

(z maslenim krompirjem, tržaško omako)

(Griled souids withTriest sauce and buttery potatoes) 

(Kalamaren vom Rost mit Triesterßose und buttrig Kartoffeln)

(Calamari alla griglia con salsa alla Triestina e patate burroso)

 

LIGNJI OCVRTI                                                                                     7.50 € 

(s pomfrijem, tatarsko omako)

(Fried souids with tatar sauce and pomes frites)

(Kalamaren gebackene mit Tartarsoße und  pommes frites)

(Calamari fritti con salsa tatara e patate fritte) 

 

OCVRTI SIR                                                                                 4.90 € 

(s pomfrijem, tatarsko omako)

(Fried chesse with tatar sauce and pomes frites)

(Gebratener Käse mit Tartarsoße und pommes frites)

(Formagio fritto con salsa tatara e patate fritte)

 

DUNAJSKI ZREZEK:                                svinjski                                                                                         7.50 € 

(s pomfrijem)                                                  puranji                                                           7.50 € 

(On vienna style with pomes frites)     pork

                         Turkey

(Wiener Schnitzel mit pommes frites)  Schweine

                                                                       Türkei

(Fritte alla Milanese con patate fritte) Maiale 

                                               Tacchino

 

ZREZEK V JURČKOVI OMAKI: svinjski                                                8.00 € 

(ocvrtki)                                                          puranji             

(steak with mushroom sauce and croqued)     pork

                                                                                           Turkey              

(schnitzel mit steinpilzsoße und krokrten)      Schweine  

                                                                              Türkei

(bistecca con porcini e gnocchi)                      Maiale

                                                                     Tacchino